Verzenden en retourneren

Verzending & levertijd

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te maken en te verzenden. Meestal maken we je bestelling binnen 1 a 2 dagen klaar. Soms kan het wat langer duren, als een product of sommige materialen niet op voorraad zijn. Wij nemen dan uiteraard contact met je op over de levertijd. 

Binnen Nederland wordt je bestelling standaard verstuurd met PostNL. Zodra wij je bestelling overhandigd hebben aan PostNL, ontvang je een aparte mail met de track&trace informatie. 
PostNL levert het grootste deel van de pakketten binnen 24 uur (de volgende werkdag). Soms kan het wat langer duren. Om de actuele statusinformatie van je pakket in te zien kun je de track&trace code hier invoeren.

Bestellingen buiten Nederland worden in de meeste gevallen verstuurd met DPD.

De meeste van onze bestellingen worden verstuurd als brievenbuspakje. Een brievenbuspakje wordt bezorgd door de brievenbus, je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. 
In de track&trace e-mail kun je zien of je bestelling als brievenbuspakje of pakket wordt verzonden. 

Wil je dat je bestelling verzonden wordt via een andere vervoerder, neem dan eerst contact op voordat je een bestelling plaatst. 

Verzendkosten
Nederland brievenbuspakje PostNL: €5,15
Nederland pakketpost PostNL: €6,95
GRATIS verzending vanaf €60,00

 

België DPD Parcelletter (past door de brievenbus): €8,00
België DPD pakket: vanaf €9,50
GRATIS verzending vanaf €70,00
Helaas mogen er geen goederen meer via postzegels verstuurd worden naar het buitenland, dit is een nieuwe regel van de vervoersdiensten. De zending moet altijd voorzien zijn van een barcode. 

Duitsland DPD Parcelletter: €8,00
Duitsland DPD pakket: vanaf €9,75
GRATIS verzending vanaf €70,00

 

Als blijkt dat een product direct na ontvangst kapot of beschadigd is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur ook foto's mee van het kapotte of beschadigde product. We zullen dan een nieuw exemplaar van het bestelde product opsturen. 

Als blijkt dat het product kapot of beschadigd is geraakt door toedoen van de klant, dan zullen wij geen nieuw product opsturen. 

 

Retourneren (herroepingsrecht)

Het kan wel eens voorkomen dat je niet tevreden bent met je bestelling, of dat je deze om een andere reden zou willen retourneren.

Neem altijd eerst contact met ons op voordat je je bestelling terugstuurt, wij sturen je dan een verzendlabel toe zodat je je bestelling naar ons kunt terugsturen. Dit verzendlabel hoef je alleen maar uit te printen en op de doos te plakken. Alle gegevens op het label zijn namelijk al voor je ingevuld. De (verzend)kosten voor het terugsturen van de bestelling van jou thuis naar onze webwinkel zijn voor je eigen rekening. 

Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar info@petmade.nl 

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na aanmelding van retour heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. Zodra wij de bestelling in goede orde ontvangen hebben, storten wij binnen 14 dagen na ontvangst van het product het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten naar je terug. 

Mocht het product beschadigd zijn, of de eventuele verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

De (verzend)kosten voor retour van jou thuis naar de webshop zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket.  

  • Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Er zijn enkele uitzonderingen van bepaalde. producten, die niet geretourneerd kunnen worden.

Dit zijn:

Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn; dit zijn producten die echt speciaal volgens de specificaties van de klant vervaardigd zijn, zoals

  • Producten voorzien van personalisatie, zoals een hondenpenning met naam en/of telefoonnummer, een bedrukte hondenlijn met naam en/of telefoonnummer of andere zelf uitgekozen tekst. 
  • Anti-tekenbanden, omdat deze op maat voor jouw hond zijn gemaakt.
  • Mondkapjes met en zonder bedrukking, vanwege hygiëne (als de verzegeling verbroken is).
© 2020 - 2024 PetMade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel